Blog

Tijd besparen op je uren registratie

Datum: 19-12-2016 Door: Joris

Liggen er vaak gekreukelde en onleesbare urenlijsten van je flex-werkers op je bureau? Dan hebben wij goed nieuws. Door onze samenwerking met Timetracker besparen wij jou als planner veel werk, die je normaal gesproken besteedt aan het uitzoeken en corrigeren van de gewerkte uren.

Lees verder

Wie gaat er naar het Witte Huis?

Datum: 08-11-2016 Door: Joris

Wie gaat er winnen in de Amerikaanse verkiezingsstrijd. Dat is de vraag die iedereen vandaag bezig houdt in de strijd om het presidentschap. Hoe werkt dat nou eigenlijk? Je brengt je stem uit met een potlood en een stembiljet, maar wat gebeurd er vervolgens met je stem?

Lees verder

Waarom ik plan met XPS

Datum: 01-11-2016 Door: Joris

Als planner ben je altijd opzoek naar de meest efficiënte manier van werken. Nu zijn er natuurlijk vele verschillende plannings-systemen, maar waarom zou je met XPS plannen? Wat zijn de voordelen en hoe zorgen wij ervoor dat jij op de meest efficiënte manier je flex-personeel kunt inplannen.

Lees verder

Nieuwe features in aantocht

Datum: 04-10-2016 Door: Joris

Naast het aanbrengen van op maat gemaakte aanpassingen zijn wij ook altijd bezig met het uitbreiden van onze core functionaliteit. De komende tijd staan er dan ook weer een aantal features klaar om te lanceren voor onze Flex modules. Zo hebben wij het gehele planboard vernieuwd, lanceren wij bijna onze app en is de complete inlenersbeloning geïntegreerd in het systeem.

Lees verder

6 redenen om te stoppen met Excel

Datum: 12-09-2016 Door: Joris

Niets is zo vervelend als tijd verspillen, want in de huidige uitdagende zakelijke omgeving is tijd misschien wel je belangrijkste bezit. Waarom worden er dan nog steeds zoveel handelingen uitgevoerd worden in Excel terwijl die vele malen gemakkelijker uit te voeren of zelfs helemaal te automatiseren zijn met behulp van software. Aangezien wij jou werk graag makkelijker maken hebben wij hieronder 6 redenen uiteengezet waarom het een goed idee is om te stoppen met de spreadsheets van Excel.

Lees verder

Hoe beheer jij binnenkomende mail?

Datum: 05-09-2016 Door: Joris

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jou graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer gaan wij dieper in hoe je binnenkomende mails gemakkelijk kunt managen met onze ticket module.

Lees verder

Maak jij al geïnformeerd beslissingen?

Datum: 22-08-2016 Door: Joris

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jou graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer over één van onze nieuwste features: “Het Dashboard”

Lees verder

Digitaal documenten ondertekenen met één druk op de knop

Datum: 15-08-2016 Door: Joris

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jullie graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer duiken wij dieper in onze koppeling met Stiply, eenvoudig contracten verzenden en ondertekenen direct vanuit XPS.

Lees verder

Hoe verbeter jij je product of dienst?

Datum: 08-08-2016 Door: Joris

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jullie graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer vertellen wij jullie over hoe je gemakkelijk feedback ontvangt door middel van het versturen van polls naar je klanten of medewerkers.

Lees verder

Verstuur gemakkelijk bulk SMS via MessageBird

Datum: 28-07-2016 Door: Joris

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jullie graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer vertellen wij jullie over gemakkelijk SMS berichten versturen via MessageBird.

Lees verder

Hoe ga jij om met de inlenersbeloning?

Datum: 26-07-2016 Door: Joris

Sinds April 2015 is het verplicht om bij de ABU de inleners beloning toe te passen voor je uitzendkrachten. Maar hoe ga jij hier als uitzender precies mee om? Het kost namelijk nogal wat tijd om dit proces te managen. Vandaar dat wij in samenwerking met Powerplay People dit proces in XPS hebben ontwikkeld. Hoog tijd om eens met Koen Mallee van Powerplay People te praten over hoe dit traject is verlopen en hoe zij XPS gebruiken.

Lees verder
Probeer nu