Blog

Waarom ik plan met XPS

Als planner ben je altijd opzoek naar de meest efficiënte manier van werken. Nu zijn er natuurlijk vele verschillende plannings-systemen, maar waarom zou je met XPS plannen? Wat zijn de voordelen en hoe zorgen wij ervoor dat jij op de meest efficiënte manier je flex-personeel kunt inplannen.


Uitgebreide selectie mogelijkheden

Wij geven graag een flexibele werkomgeving aan planners. Vandaar dat je op vele verschillende manieren de bezetting voor je rooster kunt samenstellen. Zo kan de flex-kracht zijn beschikbaarheid vooraf laten invullen, zich aanmelden voor een specifieke klus, een uitvraag via de mail versturen en in het geval van spoed kan het natuurlijk ook via een SMS. Maar hoe vind je zo snel mogelijk de meest geschikte flexwerkers voor de job? Je wilt graag controle houden over je flex-pool. Daarom hebben wij vele filter mogelijkheden en kwalificaties om snel een juiste selectie voor het rooster te maken. Zo kun jij als planner zelf bepalen wat voor jou business de meest geschikte manier van plannen is.

 

Volledig overzicht met het planboard

Naast het aanmaken van je selectie wil je zo gemakkelijk mogelijk de huidige status van de planning inzien. Met ons compleet vernieuwde planboard heb jij als planner altijd snel overzicht. Zo kun je het rooster groeperen op eigenschappen zoals: afdeling, projecten, locatie en bedrijf. Door de view aan te passen behoudt jij als planner wel het overzicht in een anders onoverzichtelijke situatie.

 

Simpel de inlenersbeloning volgen

Het bijhouden van de inlenersbeloning is een complexe en arbeidsintensieve klus, daarom hebben wij deze volledig geïntegreerd in het planningsproces zodat je nooit de fout ingaat. Bij het inplannen van een medewerker krijg je automatisch een melding als er voor deze flex kracht nog geen plaatsing bekend is onder het betreffende CAO. Vanuit de melding neem je vervolgens gemakkelijk de vereiste stappen om de plaatsing helemaal volgens de norm te laten lopen.

 

Koppeling met andere modules

De hierboven geschetste functionaliteiten zijn natuurlijk te verwachten van een compleet plannings- systeem voor de flex branche. Waar XPS de concurrentie echter achter zich laat is door de vele andere modules die samenwerken met elkaar. Zo ben je naast de planning ook voorzien van een projectmanagement tool, een CRM systeem, de complete urenregistratie, een uitgebreid boekhoudpakket en nog vele andere modules die jouw bedrijf net dat stapje verder brengt.

 

Zo zijn wij als leverancier van flex software ons altijd aan het ontwikkelen om nog meer waarde toe te voegen voor het flex bedrijf. Niet alleen om onze toekomst veilig te stellen, maar ook van die van jullie! Dat is waar het ons om gaat, want samen groeien is zoveel leuker!

Datum: 01-11-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu