Blog

Wie gaat er naar het Witte Huis?

Wie gaat er winnen in de Amerikaanse verkiezingenstrijd. Dat is de vraag die iedereen vandaag bezig houdt in de strijd om het presidentschap. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Je brengt je stem uit met een potlood en een stembiljet, maar wat gebeurd er vervolgens met je stem?

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar de leden van het stembureau tellen na het sluiten van de stemlokalen de biljetten handmatig. Gelukkig is dit maar één keer in de vier jaar, want het is nogal een tijdsintensieve bezigheid als je elke dag stemmen zou moeten tellen om aan informatie te komen. Nu zijn de verkiezingen natuurlijk wat anders dan het runnen van een bedrijf, maar beide hebben behoefte aan een correcte en snelle vergaring en afhandeling van de informatie. Je wilt natuurlijk niet dat door een telfout of geknoei de verkeerde persoon naar het witte huis mag verhuizen. Net zoals dat jij graag beslissingen maakt met de juiste informatie en vrij van fouten.

Het zal nog wel even duren voordat de verkiezingen geautomatiseerd worden, maar gelukkig kan jij voor je bedrijf zelf de beslissing maken om te automatiseren, tijd te besparen en fouten te reduceren. Zo kun je met XPS gemakkelijk zelf informatie inwinnen door middel van polls. Nu heeft het weinig zin om te vragen wie de nieuwe president moet worden, maar kun je wel je opdrachtgever, klant of personeel om belangrijke feedback vragen. Wij beloven je in ieder geval één ding, bij XPS wordt er niet met de resultaten geknoeid!

 

Datum: 08-11-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu