Blog

Tijd besparen op je uren registratie

Liggen er vaak gekreukelde en onleesbare urenlijsten van je flex-werkers op je bureau? Dan hebben wij goed nieuws. Door onze samenwerking met Timetracker besparen wij jou als planner veel werk, die je normaal gesproken besteedt aan het uitzoeken en corrigeren van de gewerkte uren.

 

Vaak heb je te maken met lijsten vol onduidelijke handschriften die erg veel tijd in beslag nemen om te ontcijferen en verwerken. Met XPS hebben wij de eerste stappen al gezet om de uren registratie zoveel mogelijk te digitaliseren, door het online goedkeuren van de gewerkte uren en bonnetjes. Maar door onze nieuwe samenwerking met het onlangs gelanceerde Timetracker maken wij de complete urenregistratie nog gemakkelijker. Het is nu mogelijk om op locatie in te klokken met een pasje en een mobiele telefoon. Deze geklokte uren komen rechtstreeks terug in XPS waarna je ze gemakkelijk door kan voeren naar de salarisadministratie.

 

Hoe het werkt?

De flex werkers hebben een uniek pasje waarmee zij op locatie kunnen inklokken. De teamleider heeft de speciale Timetracker app en scant het pasje. Aan het einde van de dienst scant de medewerker nogmaals zijn pasje om zijn dienst te beindigen en de gewerkte uren netjes in te laden in XPS. Zo hoef je dus niet meer de gewerkte uren aan te passen aan de uiteindelijke tijden van de dienst en bespaar je al snel vele uren op het controleren, uitzoeken en goedkeuren van de werkbriefjes.

 

Timetracker by Eventure

Als één van de toonaangevende bemiddelaars in personeel voor festivals heeft Eventure al jaren ervaring met het registreren van de uren. Door het innoveren van deze arbeidsintensieve klus kunnen zij zich nu nog beter focussen op hun kerntaak. Eventure maakt al lange tijd gebruik van XPS voor hun planning en urenregistratie en is dan ook een ideale partner om dit vraagstuk verder mee te realiseren.

 

Timetracker by Eventure

Urenregistratie met Timetracker

 

 

Datum: 19-12-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu