Blog

Verstuur gemakkelijk bulk SMS via MessageBird

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jullie graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer vertellen wij jullie over gemakkelijk SMS berichten versturen via MessageBird.

Of jij nu SMS berichten naar de medewerkers, talenten of contactpersonen wilt versturen, het kan allemaal met slechts een paar drukken op de knop. Maak een selectie en verstuur een bulk SMS naar de geselecteerde accounts. Zo kan je bijvoorbeeld last minute uitvragen managen, informatie delen of net iets persoonlijker dan de e-mail een update versturen.

Dit alles is mogelijk door onze koppeling met MessageBird. Zij verbinden jou met 7 miljard telefoons wereldwijd door hun SMS, Chat & Voice oplossingen en werken dan ook hard aan het telecombedrijf van de toekomst. Het leuke aan deze koppeling is dat hoe meer sms berichten jij verstuurd hoe goedkoper het wordt. Je kan namelijk bundels inkopen via XPS zodat jij altijd de goedkoopste prijs betaald. Voor een overzicht van de tarieven verwijzen wij jou graag naar de website van MessageBird.

Wil jij ook SMS berichten versturen via XPS? Geen probleem, het staat al geactiveerd in XPS dus begin direct!


Bekijk snel de handleiding in XPS onder Help > Help > Sms berichten versturen.

Datum: 28-07-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu