Blog

Hoe verbeter jij je product of dienst?

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jullie graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer vertellen wij jullie over hoe je gemakkelijk feedback ontvangt door middel van het versturen van polls naar je klanten of medewerkers.


Als bedrijf is het natuurlijk altijd van belang om je dienst of product zoveel mogelijk te optimaliseren. Hiervoor moet jij echter wel weten wat er beter kan. Je wilt hier natuurlijk niet elke keer achter aan bellen en dit allemaal in een excel bestand bijhouden. Vandaar dat wij dit proces voor jullie gemakkelijk hebben gemaakt door middel van polls. Door middel van deze module maak jij een standaard vragenlijst om bij je medewerkers of klanten feedback te verkrijgen. Zo is er na elke klus een heleboel nieuwe informatie die jij weer kunt gebruiken om nog meer kwaliteit te leveren. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon losse polls versturen wanneer jij maar wilt.

Wil jij ook meer controle en feedback over je geleverde werkzaamheden? Je kunt deze module de eerste maand gratis proberen. Klik hieronder op de knop ‘Ja ik wil’ om gebruik te maken van deze special actie.

Ja ik will polls proberen

Heb jij andere vragen met betrekking tot de mogelijkheden van XPS? Neem dan snel contact op met info@xpslogic.com

Datum: 08-08-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu