Blog

Digitaal documenten ondertekenen met één druk op de knop

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jullie graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer duiken wij dieper in onze koppeling met Stiply, eenvoudig contracten verzenden en ondertekenen direct vanuit XPS.

Rechtsgeldig contracten versturen en ondertekenen via het internet en dan ook nog eens rechtsgeldig, zou dat niet fijn zijn? Nooit meer nabellen om de status op te vragen en het kopen van enveloppen en postzegels behoort al helemaal tot het verleden. Je verstuurt namelijk direct vanuit XPS simpel een offerte of contract en deze worden na het ondertekenen ook automatisch ingevoegd in het systeem.

Het leuke aan deze samenwerking is dat Stiply en XPS ook echt beide hun expertise toevoegen en er enorm veel tijdswinst behaald kan worden. Want zeg nou zelf, het is toch zonde van je tijd om elke keer een contract in een tekstprogramma aan te passen aan de persoon, functie, salaris etc. en waarom zou je? Alle gegevens staan toch al in XPS. Door het contract in een sjabloon te verwerken heb jij met één druk op de knop het juiste contract en met nog een druk is het contract onderweg naar de ontvanger, klaar om getekend te worden. Zo kan jij gewoon je werk doen!

Wil jij gebruikmaken van onze koppeling met Stiply of benieuwd naar de voorwaarden? Neem dan nu contact op met info@xpslogic.com

Meer weten? Bekijk dan de onderstaande video voor een demonstratie van deze koppeling.


 

Datum: 15-08-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu