Blog

Maak jij al geïnformeerd beslissingen?

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jou graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer over één van onze nieuwste features: “Het Dashboard”

 

Het maken van de juiste beslissing is niet altijd even makkelijk, vandaar dat wij jou daar graag bij helpen. Er is namelijk een enorme hoeveelheid aan management informatie in XPS doordat veel van de bedrijfsprocessen worden afgehandeld door onze software. Om al deze informatie inzichtelijk te maken hebben wij sinds kort het 'Dashboard' toegevoegd. Hiermee heb je altijd snel en inzichtelijk een goed overzicht in je kengetallen en andere resultaten. Je vind het dashboard in XPS onder het 'Desktop', eenmaal daar aangekomen hoef je alleen maar in de instellingen aan te geven welke widgets jij wilt zien op het dashboard.

 

Zo heb jij in een handomdraai een mooie grafiek of tabel van je top crediteuren/debiteuren, rapportages over de tickets, overzicht van de gewerkte uren per periode of zelfs overzicht in de declaraties van je top accounts. Al onze grafieken en tabellen worden weergeven door gebruik te maken van Google Charts. Zo zorgt dit niet alleen voor een gemakkelijke gebruikservaring maar zijn wij ook in staat om aan specifieke wensen te voldoen. Het is namelijk maar al te goed mogelijk jouw gewenste widget er nog niet tussen staat. Wel zo fijn als wij deze kunnen creëren zodat jij betere beslissingen kan nemen en zo samen weer verder te groeien!

 

Klik hier voor een uitgebreide handleiding over het Dashboard in XPS.

 

 Heb jij een specifieke wens voor een bepaalde analyse op het dashboard? Neem dan nu contact op met info@xpslogic.com en vertel ons jouw wens. 

Datum: 22-08-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu