Blog

Hoe beheer jij binnenkomende mail?

Weet jij wat je allemaal met XPS kunt? De hoeveelheid aan modules en features is erg divers. Vandaar dat wij jou graag informeren over alle mogelijkheden. Deze keer kijken wij hoe je binnenkomende mails gemakkelijk kunt managen met onze ticket module.

Wanneer je team begint met groeien wordt de stroom van informatie complexer. Dit merk je al snel aan de mailbox. Hoe beheer je met meerdere mensen het info email adres? Hoe zorgen jullie ervoor dat mails gemakkelijk worden doorgezet naar de verantwoordelijke persoon en hoe manage je de afhandeling en continuïteit van de support werkzaamheden. Als team wil je op een transparante en effectieve manier communiceren met je klant of prospect. Helaas gebeurd het nu nog te vaak dat e-mails verdwijnen en te laat worden beantwoord. Dit zorgt ervoor dat controle en analyse van je binnenkomende mail praktisch onmogelijk is, wat de relatie met de klant onder druk kan zetten.

 

Om ervoor te zorgen dat dit proces foutloos en gemakkelijk kan worden doorlopen, is het mogelijk om de ticket module in XPS te gebruiken. Dit geeft jouw team de mogelijkheid om een binnenkomend e-mail adres in te stellen waarvandaan de mails kunnen worden beantwoord en worden gekoppeld aan de juiste persoon, ook kun je zelf nieuwe tickets aanmaken en verzenden. Zodoende is er nog maar één plek waar de tickets binnen komen en behoudt je overzicht in je support werkzaamheden. Naast het koppelen aan een medewerker kan je ook de prioriteit instellen om de afhandeling van het ticket te monitoren en zitten er natuurlijk nog meer handigheidjes in voor een complete afhandeling van de tickets. Zo zorg je er niet alleen voor dat jullie intern de communicatie efficiënter inrichten, maar zijn de klanten ook een stuk beter geholpen wat jullie weer een stapje verder brengt dan de concurrentie.

 

Om het helemaal af te maken communiceert de ticket module natuurlijk ook met het onlangs gelanceerde Dashboard. Zo zorg jij ervoor dat je precies ziet op welke vlakken de support en afhandeling kan verbeteren . Dus wil jij meer weten over het Ticket systeem van XPS? Neem dan nu contact op met XPS, zo kom jij bij ons binnen in de ticket module en kunnen wij je snel verder helpen.

Datum: 05-09-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu