Blog

Nieuwe features in aantocht

Naast het aanbrengen van op maat gemaakte aanpassingen zijn wij ook altijd bezig met het uitbreiden van onze core functionaliteit. De komende tijd staan er dan ook weer een aantal features klaar om te lanceren voor onze Flex modules. Zo hebben wij het gehele planboard vernieuwd, lanceren wij bijna onze app en is de complete inlenersbeloning geïntegreerd in het systeem.


Gemakkelijk plannen met het vernieuwde planboard
Was het in het verleden nogal eens heen en weer scrollen tussen de roosters en de beschikbare medewerkers, met de vernieuwde versie van het planboard is dat voorgoed voorbij. Je kunt namelijk direct vanuit het planboard medewerkers toevoegen, verwijderen, ruilen en het gehele rooster bewerken. Zo zal het aanmaken van de planning niet alleen sneller gaan, maar is het met de vernieuwde view ook gemakkelijker werken en zal je merken dat de gehele planning overzichtelijker is. Of je nu naar één project kijkt of een overzicht wilt van alle projecten bij elkaar, met het vernieuwde planboard kan jij alle kanten op om snel en succesvol te plannen.

 

Wil jij weten wat er allemaal veranderd aan het planboard, bekijk dan hier de handleiding.

 

Altijd je diensten en declaraties bij de hand
Voor een uitzendkracht is het natuurlijk fijn als hij zo snel mogelijk kan zien waar, hoe laat en wanneer hij ergens moet werken. Vandaar dat wij de laatste tijd veel energie hebben gestoken in het uitbreiden van onze app. Daarnaast kan de flex-werker ook gelijk zijn werkbriefjes goedkeuren en bonnen uploaden voor bijvoorbeeld zijn lunch of gemaakte OV kosten. Zo hebben de uitzend-krachten voortaan de informatie sneller bij de hand en is het accorderen van de werkbriefjes een fluitje van een cent.


Volledige integratie van de inlenersbeloning
Voor partijen die aangesloten zijn bij de ABU of NBBU is de inlenersbeloning een bekende term. Simpelweg betekend dit dat de uitzendkracht geïnformeerd moet zijn over de voorwaarden en hetzelfde salaris moet verdienen als de personeelsleden van de inlener met dezelfde werkzaamheden en volgens de cao van de inlener worden betaald. Handmatig dit proces foutloos uitvoeren is praktisch onmogelijk, je moet namelijk rekening houden met een grote hoeveelheid aan variabelen en een fout in het uurloon, functie of overwerk- en toeslagpercentages is dan snel gemaakt. Dit leidt vervolgens tot het verkeerd uitbetalen, met alle gevolgen van dien. Als uitlener van flexibele arbeid kun je ook lastig de marge in de gaten houden omdat deze gegevens niet voorhanden zijn bij het plannen en plaatsen. Om deze problemen te tackelen hebben wij het managen van de inlenersbeloning compleet verwerkt in XPS. Zo krijg je tijdens het plannen al te zien of er nog een uitzendbevestiging verstuurd moet worden naar de flex-kracht en loopt zowel de margebepaling als het salaris van de uitzend-kracht nooit uit de pas.


Deze features worden op het moment al door enkele klanten getestest en zullen in de komende tijd verder worden gelanceerd. Wil jij informatie over de status van deze updates of heb jij een andere vraag? Schroom niet en laat het ons weten via info@xpslogic.com of 020-737 02 90

Datum: 04-10-2016 Door: Joris

Terug

Probeer nu